Timati četrgadīgajai meitai uzdāvina briljanta gredzenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas populārais reperis Timati pārsteidza savu četrus gadus veco meitu Alisi, uzdāvinot viņai gredzenu ar briljantu sirds formā, sociālajos tīklos ar video starpniecību informēja viņa māte Simona Junusova.

Reperis video atzina, ka gredzenam bija nepieciešams pielāgot izmēru, un lūdza meitu dot to panēsāt arī viņas mātei, modelei Aļonai Šiškovai, ja viņa tā vēlēsies.

⁃ Наверное Папа меня очень любит!?☺️

A post shared by simona280 (@simona280) on

Daudzi fani pēc video metās secināt, ka gredzens sākotnēji piederējis repera mīļotajai sievietei modelei Anastasijai Rešetovai un tagad reperis dārglietu atdāvina meitai, jo medijos nesen parādījās baumas, ka pāris ir izšķīries. Modele gan vēlāk šīs baumas noliedza.

Timati un Aļona Šiškova izšķīrās gadu pēc Alises dzimšanas, taču abi vecāki turpina kopīgi svinēt meitas svētkus un doties kopīgos atvaļinājumos.

Dāvana izraisīja dalītu reakciju fanu vidū, dažiem interneta lietotājiem paužot saviļņojumu par tēva rūpēm, savukārt citiem kritizējot reperi par izšķērdību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu