Pa atslēgas caurumu: klasiska stila dzīvoklis unikālā jūgendstila ēkā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Pārdošanā nonācis smalks piecu istabu dzīvoklis Rīgas centrā. Īpašu vērtību šim īpašumam piešķir pilīm raksturīgs interjers un atrašanās unikālā jūgendstila ēkā, kas piedzīvojusi pamatīgu restaurāciju. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā doties nelielā tūrē un aplūkot šo meistardarbu.

245 kvadrātmetrus lielais dzīvoklis Brīvības ielā 76 ir pilnībā izremontēts, taču tajā ir saglabāti jūgendstila elementi - griestu rotājumi, kurus veiksmīgi izdevies restaurēt.

Foto: City24.lv

Tāpat ir uzstādīta gaisa kondicionēšanas sistēma, autonomā gāzes apkure un iebūvēta kvalitatīva virtuves iekārta. Dabisku, taču elegantu noskaņu mājoklim piešķir ozolkoka parkets un koka pakešu logi ar dubulto rāmi.

Foto: City24.lv

Klasiskā stilā veidotā dzīvesvieta sevī ietver plašu viesistabu, ēdamzāli ar balkonu, virtuvi ar balkonu, kabinetu, divas guļamistabas, divus sanitāros mezglus un garderobes istabu. Plānojums patiesi atgādina kādas nelielas hercoga pils standartus.

Foto: City24.lv

Unikālā ēka, kurā slēpjas šis meistardarbs, ir jūgendstila piemineklis. Tai ir restaurēta fasāde un ievilktas jaunas komunikācijas. Domājot par iedzīvotāju drošību, kāpņu telpā visu diennakti dežurē konsjeržs, bet mājas pagalmā darbojas videonovērošanas sistēma. Tuvākā nākotnē ēkai plānota arī pazemes autostāvvietas izbūve.

Foto: City24.lv

Apskatīt smalko dzīvokli Rīgas centrā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu