Arestēts #MeToo sāgas vaininieks Hārvijs Vainstīns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairākos seksuāla rakstura noziegumos apsūdzētais bēdīgi slavenais Holivudas kino producents Hārvijs Vainstīns (66) piektdienas rītā pieteicās Ņujorkas policijā un tika arestēts par vienas sievietes izvarošanu, kā arī par kādas kādas daiļā dzimuma pārstāves piespiešanu sniegt viņam orālo seksu, ziņo «CNN».

Vainstīns līdz šim vienmēr ir noliedzis visas sieviešu celtās apsūdzības par seksuālu uzmākšanos. Viņam neilgi pēc arestēšanas būs jāstājas tiesas priekšā.

Ziņots, ka Vainstīna drošības naudas apmērs varētu sasniegt divus miljonus.

Kā jau ziņots, viņa noziegumi nāca gaismā, kad aizvadītā gada oktobrī laikraksts «The New York Times» publicēja rakstu, kurā vairākas sievietes Vainstīnu apsūdzēja par seksuālu vardarbību un uzmākšanos

Kopš tā laika ir atsaukušies apmēram 100 producenta upuru, tajā skaitā arī aktrises Keita Bekinseila, Kara Delavinja, Rouza Makgovana, Hetere Greiema, Andželīna Džolija, Uma Tūrmane, Gvineta Paltrova un Ešlija Džada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu