F1 pilots Lūiss Hamiltons iedziedājis dziesmu ar Kristīnu Agileru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagarm

F1 čempions Lūiss Hamiltons nekad nav slēpis, ka strādā pie mūzikas radīšanas, tomēr tagad beidzot slavenais autosportists ir iedziedājis kopīgu dziesmu ar mūziķi Kristīnu Agileru viņas jaunajā albumā «Liberation».

Izmantojot pseidonīmu «XNDA», 33 gadus vecais Hamiltons dziedāja duetā ar popmūzikas zvaigzni dziesmā «Pipe», kurā tiek vēstīts par seksuālu pievilkšanos.

Tāpat viņš tiek uzskatīts par vārdu autoru arī citām Agileras albuma dziesmām.

Nesen Agilera intervijā norādīja, ka paturēs slepenībā «XNDA» patieso identitāti, taču ļoti vēlētos to atklāt, jo «mūziķis ir nepārprotami talantīgs».

«Viņš pavadīja vairākus gadus, mēģinot izkopt savu dziedāšanas stilu, bet tagad jūtas gandrīz gatavs sākt karjeru kā solomākslinieks.»

Pats Hamiltons uz jautājumiem par dziesmu medijiem gan atbild negribīgi, norādot, ka šobrīd viņa mērķis ir koncentrēties uz Pirmo formulu. «Es īsti negribu par to runāt. Es šobrīd koncentrējos uz treniņiem, lai uzvarētu čempionātā. Nezinu, ko lai saku.»

Medijos tiek lēsts, ka autosportists jau iepriekš ir strādājis ar tādiem mūziķiem kā Jay Z un Kanji Vestu, taču šī ir pirmā reize, kad klausītāji dzird viņa balsi.

Agilera un Hamiltons sadraudzējās, kad mūziķe uzstājās F1 koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu