ASV trīsgadnieka dzimšanas dienas ballītē sadurti deviņi cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scnapix

Sestdien Aidaho štatā, ASV, trīsgadnieka dzimšanas dienas ballītē kāds vīrietis sadūris deviņus cilvēkus, tai skaitā sešus bērnus, ziņo aģentūra «Reuters». Uzbrukums notika daudzdzīvokļu ēkā, kurā izvietotas bēgļu ģimenes, taču uzbrucējs nav imigrants.

30 gadus vecais Timijs Kiners no Losandželosas dzīvoja mājā. Viņš uzbrukumu veica vienu dienu pēc tam, kad kāda turienes iedzīvotāja palūdza viņu pārcelties uz dzīvi citur.

Kiners ir aizturēts. Viņam izvirzīta apsūdzība 15 punktos - sešos par bērna savainošanu un deviņos par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Kiners vēlējās «atriebties» dzīvokļu kompleksa iedzīvotājai, kas bija uzņēmusi viņu pie sevis, bet palūdza pārcelties citur, svētdien preses konferencē paziņoja vietējās policijas priekšnieks Bils Bounss.

Sieviete, kas bija Kineri izmitinājusi pie sevis, uzbrukumā necieta. Kiners nevarēja viņu atrast, tāpēc uzbruka bērniem.

«Tas bija uzbrukums visneaizsargātākajiem - mūsu bērniem. Tā ir vājuma izpausme, nekaunība un tīrs ļaunums,» sacīja Bounss.

Cietušie bērni ir vecumā no trīs līdz 12 gadiem. Uzbrukumā cieta arī trīs pieaugušie.

Četri cilvēki guva dzīvībai bīstamus savainojumus. Cietušo vidū bija migranti no Sīrijas, Irākas un Etiopijas.

Uzbrucējs, kuram ir krimināla pagātne, savus upurus nepazina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu