Etsy atklāj pirktākos interjera priekšmetus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Interneta veikalu gigants «Etsy», kur ik dienu tūkstošiem kolekcionāru, rokdarbnieku, amatnieku un mākslinieku var pārdot pašu darinātos mākslas darbus vai veclaicīgās kolekcijas, ir atklājis, kāda veida interjera priekšmetus portāla lietotāji labprātāk izvēlas iegādāties šogad.

Sejas un ģīmīši

Pagājušajā gadā īpaši aktuāli bija acu un roku motīvi, kas bija manāmi uz vairākiem dizaina priekšmetiem, piemēram, spilveniem, segām, kartona kastēm un kancelejas precēm. Tā vien šķiet, ka šogad mākslinieki ir nomainījuši perspektīvu un nu lūkojas uz palielinātu attēlu, proti, cilvēka sejām. Salīdzinājumā ar pērno gadu 2018. gadā meklēšanas rīkā vārdu «sejas» ir meklējuši par 38% vairāk lietotāju. Šogad stilizētas cilvēku sejas ir redzamas uz puķupodiem, traukiem, spilveniem, gleznām un rotaslietām.

A post shared by etsy (@etsy) on

Kaprīzais industriālisms

Industriālisms šogad ir kļuvis īpaši populārs, un vairums interjera dizaina mājaslapu un mājas preču ražotāju piedāvā plašu klāstu ar idejām un produktiem, kas māju pārvērtīs par stilīgu rūpnīcas tipa oāzi. Arī vairums Etsy mājaslapā ievietotie mākslas darbi un rokdarbi ir veidoti no cementa, metāla un koka. Ne velti šāda tipa interjera priekšmeti ir guvuši tādu atsaucību - dekori ir ražoti no īpaši izturīgiem materiāliem, ir gaiši un būs viegli integrējami jebkura veida interjerā.

A post shared by etsy (@etsy) on

Konfeti un terrazzo tekstūra

Terrazzo ir ne tikai šīs vasaras, bet arī šā gada karstākā tendence. Krāsaino fragmentu klātie laukumi izskatās lieliski gan uz ielu seguma, gan arī uz smalka, dizaineru izstrādāta galda. Ne velti mākslinieki cenšas atdarināt terrazzo motīvus uz pašdarinātajiem interjera priekšmetiem - konfeti stila tekstūra ir manāma uz traukiem, spilveniem un pat uz tapetēm. Salīdzinot ar pērno gadu, 2018. gadā atslēgvārda «terrazzo» meklējumi ir palielinājušies par 250%.

A post shared by etsy (@etsy) on

Piederumi mierīgam prātam

Ne tik pārsteidzošā kārtā Etsy lietotāji arvien vairāk meklē sīkumus un rokdarbus, kas darināti, lai padarītu meditāciju un jogu vēl patīkamāku un relaksējošāku. Ar katru dienu palielinās to pircēju skaits, kas interneta veikalā meklē vīraku turētājus, ēteriskās eļļas, meditācijas spilvenus, aromātus un kristālus.

A post shared by etsy (@etsy) on

Tendence, kuru patīkami pētīt - plūstošā šķidruma efekts

Jaunākā interjera tendence, kas arvien vairāk ir manāma dažādos dzīvesstila žurnālos un ideju portālos, ir dekori ar plūstošā šķidruma efektu. Katram patīk vērot, kā ūdenskrāsas lēnām iejaucas ūdenī vai piens pārņem melno kafiju - tagad šādus skatus var vērot arī uz pulksteņiem, traukiem, gleznām un pat mājas tekstila.

A post shared by etsy (@etsy) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu