Ķermeņa valodas speciālists: kādas patiesībā ir Meganas un karalienes attiecības

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau rakstījām, ka notikusi pirmā kopīgā Saseksas hercogienes Meganas un karalienes Elizabetes II oficiālā vizīte. Ko par abu attiecībām atklāj abu ķermeņu valoda?

 
Foto: scanpix

Hercogiene Megana bieži aiztiek matus

Češīras vizītē Saseksas hercogiene ļoti bieži aiztika savus matus, kas vēsta par nepārliecinātību un nervozitāti.

«Parasti tā dara, kad tu īsti nezini vai neesi 100% pārliecināts, kas tagad jādara,» analizē ķermeņa valodas speciāliste Džudita Džeimsa.

Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: MEGA/Scanpix

Hercogiene Megana bieži aizsedz pieri

«Nepārliecinātība par situāciju un lojalitātes paušana pret līdzās esošajiem. Nedaudz baidās no līdzās esošas autoritātes. Padevības žests,» novēro ķermeņa speciāliste.

 
Foto: scanpix

Iešana aiz karalienes

Saseksas hercogiene labi ievēro etiķeti - sekojot trīs soļus aiz karalienes. «Tiesa, viņa ir uzrāvusi plecus un ieliekusies ceļos, kas liecina par to, ka jūtas neērti, skatoties uz karalieni no augšas,» tā Džudita.

Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: MEGA/Scanpix

Sakrustotas kājas

Arī etiķetes nianse, kas māca dāmām brīvā vidē sēdēt pareizi, sāniski sakrustotām kājām. «Šādi sakrustotas kājas liecina, ka Megana pati ir apmierināta ar tekstu vai joku, ko tajā brīdī pauž līdzās sēdošajai autoritātei,» novēro ķermeņa speciāliste.

Foto: scanpix
 
Foto: scanpix

Karalienes smaids un interaktivitāte

Karalienes smaids ir atklāts un sirsnīgs. «Elizabete II ir pieņēmusi situāciju un jūtas atbrīvota tajā. Viņa pat joko ar Meganu un jūtas labi,» novēro eksperte.

Foto: scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu