«Liepājas autobusu parks» saplīsuša autobusa vietā jaunu nenosūta - bērni paliek ceļmalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

TV3 raidījums Bez Tabu saņēmis satrauktu ziņu no kādas skatītājas, kura piedzīvojusi nepatīkamu saskarsmi ar uzņēmuma «Liepājas autobusu parks» darbiniekiem.

«Raksta Jums satraukta mamma, kura šodien savu skolnieku tā arī nesagaidīja atgriežamies no skolas satiksmes autobusa pieturā, jo konkrētais autobuss, kas katru dienu ir kursējis noteiktajā laikā, tā arī nekursēja.

Bērns man zvana un saka: mammīt, šodien autobuss nebūs, jo esot pie kases tā atbildēts, autobusa nebūs, varat negaidīt to! Galvā simts un viena doma, kā mans bērns mājup tiks. Konkrētāk ir runa par «Liepājas autobusu parka» attieksmi pret klientiem, pasažieriem.

Sazvanot «Liepājas autobusu parka» dispečeri, uz jautājumu, kāpēc šodien autobuss nekursē, saņemu atbildi: «Saplīsis, jā, šodien autobuss nekursēs.»»

Satrauktā māmiņa atklāj, ka konkrētais autobuss esot saplīsis un reiss Talsi-Kuldīga-Aizpute-Liepāja ar atiešanas laiku no Kuldīgas autoostas plkst. 15.00 nekursēs.

«Jautāju dispečerei, kā mans bērns uz mājām nokļūs, atbildi saņemu: «Ak, nu tagad vienu reizi autobuss ir saplīsis, ko jūs tagad traci ceļat.»

Esmu šokā par šādu attieksmi no «Liepājas autobusu parka» puses attiecībā pret konkrētiem pasažieriem, kurus atstāja salstošus ceļa malās, pieturās, autoostās. Tai skaitā skolēnus, kuri katru dienu mēro ceļu uz un no skolas, kas atrodas Kuldīgā.

Jautājums rodas, kāpēc šo radušos situāciju neatrisināja «Liepājas autobusu parks», nepadodot citu autobusu vai mikroautobusu konkrētajā līnijā,» vaicā skatītāja.

Uzņēmuma «Liepājas autobusu parks» valdes priekšsēdētājs Māris Ārbergs, komentējot notikušo, apstiprināja, ka konkrētajā maršrutā nosūtītais autobuss Aizputē saplīsis pēc tam, kad visi pasažieri virzienā uz Talsiem nogādāti galamērķī.

«Sākotnēji bija domāts, ka tehniskās problēmas izdosies novērst, taču diemžēl tā nenotika. Tehnika paliek tehnika, un tā var gadīties, tas nenotiek sistemātiski.

Diemžēl nebija iespēja arī nodrošināt papildreisu, un autoosta tika informēta, ka konkrētais reiss ir atcelts. Minēto sarunu ar dispečeri mēs pārbaudīsim. Atvainojamies pasažieriem par sagādātajām neērtībām,» raidījumam Bez Tabu atklāj uzņēmuma priekšsēdētājs.

Bez Tabu šī nav pirmā sūdzība no skatītāju puses par «Liepājas autobusu parku». Toreiz konkrētāk par autobusa šoferiem! Skaties video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu