«Rīgas satiksmes» 12 zemo grīdas tramvaju iepirkumā pieteikušies «Škoda» un «Stadler» (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

«Rīgas satiksmes» izsludinātajā iepirkumā par 12 zemo grīdas tramvaju piegādi pieteikušies automašīnu zīmols «Škoda» un uzņēmums SIA «Stadler», pastāstīja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

Sīkāku informāciju par pretendentu piedāvājumu gan viņa sniegt nevarēja, jo vēl noris piedāvājumu izvērtēšana.

Tramvaju iepirkums noslēdzās 28.maijā.

Kā vēstīts, iepirkums tika izsludināts 30.aprīlī un sākotnējais pieteikšanās termiņš bija 2.maijs. Taču tehnisku iemeslu dēļ 12.aprīlī iepirkuma procedūra tika apturēta.

«Mēs iepirkumu apturējām un atjaunojām tajā pašā dienā. Iemesls tam bija sistēmas kļūda - tehnisku iemeslu dēļ pretendenti nevarēja iegūt iepirkuma procedūras dokumentus, tādēļ visu nācās atjaunot,» skaidroja Bartaševiča. Līdz ar to termiņš tika pagarināts līdz 14.maijam.

Taču 21.maijā pieteikšanās tika pagarināta trešo reizi un pretendenti savus pieteikumus tramvaju piegādei varēja iesniegt līdz 28.maijam. To uzņēmums skaidroja ar komersantu padziļinātu interesi.

Tramvaju iegāde ir viens no Skanstes tramvaja projekta īstenošanas posmiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu