Šuplers izrādījis vēlmi strādāt ar Latvijas valstsvienību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers izrādījis vēlmi strādāt ar Latvijas valstsvienību, tā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

«Runāju ar Šupleru. Viņš atklāti pateica, ka šobrīd ir bez darba un, ja viņam piedāvātu, ar lielu prieku strādātu. Ar to arī saruna beidzās,» norādīja Lipmans.

LHF prezidents pauda sašutumu par medijos sacelto ažiotāžu Aleksandra Beļavska atstādināšanas sakarā. «Kāpēc šogad tam ir tik īpaša uzmanība?! Tajā pašā laikā, kad bija pasaules čempionāts, ne valdība, ne Saeima, ne premjere, ne prezidents neapsveica puišus 4. maijā ar valsts svētkiem. Kāda interese viņiem ir sports vai konkrēti hokejs?»

«Tagad tik liela ažiotāža! Visā pasaulē treneri mainās,» teica Lipmans.

Otrdien LHF valde nolēma neturpināt sadarbību ar Aleksandru Beļavski. Viņa vadībā Latvijas nacionālā komanda maijā Prāgā (Čehija) par mata tiesu saglabāja vietu elites divīzijā, 16 komandu konkurencē ieņemot 13. vietu.

64 gadus vecais Šuplers no 2008. gada 22. maija līdz 2011. gada 29. martam bija Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris. Pēcāk viņš vadīja Maskavas CSKA un Doņeckas «Donbass» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu