Noklausies jauno «Prāta vētras» albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

25. aprīlī klajā nāk Jelgavas poproka apvienības «Prāta vētra» jaunākais studijas albums «Par to zēnu, kas sit skārda bungas». Albuma atvēršana fanu lokā notika otrdien kādā no tirdzniecības centriem. Aplūko foto no prezentācijas.

«Labs balanss starp grupas pirmatnējo enerģiju, prieku un kosmiskajām ilgām,» tā albumu raksturo solists Renārs Kaupers.

Jaunais albums ierakstīts trīs dažādās vietās - Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un, kā ierasts, tam ir trīs versijas – latviešu, krievu un angļu. Visu albumā iekļauto dziesmu autori ir pati grupa un Ingars Viļums, kā arī albuma producenti – zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Atsevišķās dziesmās savu roku ir pielikuši arī Arnis Račinskis («Laika suns», «Kuba») un Sergejs Timofejevs. Albumu plānots izdot arī vinila formātā.

Foto: Publicitātes

Albuma noformējumā ir izmantotas slavenā nīderlandiešu fotogrāfa Antona Korbina fotogrāfijas, kurš ir arī albuma vāciņa dizaina autors.

Šā gada vasarā grupa dosies Latvijas koncertturnejā ar nosaukumu «Skārda bungu» turneja, un tā norisināsies piecās Latvijas pilsētās - Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā. Iesildīs - jaunā grupa «Sudden Lights».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu