Ekstrasense Merilina Kerro veselības problēmu dēļ beidz sniegt konsultācijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Četrpadsmitās un sešpadsmitās šova «Ekstrasensu cīņas» otrās vietas ieguvēja igauņu ragana Merilina Kerro jau labu laiku izjūt veselības problēmas, tieši tāpēc viņa sociālajos tīklos paziņojusi, ka izbeidz sniegt konsultācijas un koncentrēsies uz savas veselības atgūšanu.

Savu paziņojumu ekstrasense iesāk ar vārdiem, ka tik daudzi meklē viņas kontaktus, vēlas pierakstīties uz pieņemšanām, viņai nekas cits neatliek, kā publiski paziņot par savām problēmām, lai katru dienu nebūtu jāsaņem neskaitāmi jautājumi par iespēju pierakstīties un saņemt palīdzību.

2014.-2015. gadā Merilina gandrīz katru dienu strādājusi ar cilvēkiem, atdodot savu enerģiju atkarībā no problēmas apjoma. Tāpat skumjas, neveiksmes, lāsti, bailes un sāpes, ar kurām pie viņas vērsās cilvēki, ir to ietekmējuši!

Kerro atzīst, ka bieži vien apkārtējo spiediena dēļ viņai grūti saprast, cik daudz enerģijas nepieciešams viņai pašai, lai normāli dzīvotu, un cik daudz viņa var dot cilvēkiem, tas viss veicinājis viņas pašas problēmas, kurām ekstrasense nav pievērsusi vajadzīgo uzmanību.

Filmējot sešpadsmito šova «Ekstrasensu cīņas» sezonu, ragana piedzīvojusi stresu, tāpat satikusi daudz cilvēku, kuriem bija jāpalīdz, un tas veicinājis viņas saslimšanu, svara zaudēšanu.

Merilina atklāj, ka kopš šova beigām neskaitāmas reizes ir bijusi slimnīcā veselības problēmu dēļ un nu tieši pašas veselība ir viņas prioritāte, un Merilina nespēj paziņot, kad emocionāli un fiziski būs gana vesela, lai palīdzētu citiem.

Tiklīdz tas notiks, viņa par to paziņos sociālajos tīklos, ar to mudinot savus atbalstītājus ne tikai skatīties viņas ieliktās fotogrāfijas, bet arī lasīt tekstus.

Ekstrasense mudina ikvienu ieklausīties savā sirdī un mēģināt pašiem sev sniegt palīdzību, jo visas atbildes ir mūsos pašos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu