Maģiskais Džonsons: Atkāpšos no amata, ja «Lakers» nedabūs elites spēlētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DAMIAN DOVARGANES / TT NYHETSBYRÅN

Losandželosas «Lakers» kluba prezidents Maģiskais Džonsons atzinies, ka gadījumā, ja viņa komandai līdz 2019. gada vasaras beigām neizdosies piesaistīt kādu no līgas superzvaigznēm, tad viņš atkāpsies no amata, ziņo ESPN.

2017. gada sākumā Džonsons tika iecelts par «Lakers» kluba prezidentu, tādējādi bija pamatotas cerības, ka Losandželosas komanda atkal kļūs par populāru vietu brīvajiem aģentiem, taču kopš viņa stāšanās amatā neviena līgas superzvaigzne komandai nav pievienojusies.

58 gadus vecais Džonsons ESPN izteicies, ka gadījumā, ja divu vasaru laikā komandai neizdosies piesaistīt augsta līmeņa brīvo aģentu, superzvaigzni, tad viņš atkāpsies no amata, jo nespēj attaisnot līdzjutēju cerības, neredzot jēgu turpināt darbu.

«Ja līdz nākamās vasaras beigām neviena līgas superzvaigzne nav pievienojusies «Lakers» komandai, bet es vēl turpinu šeit sēdēt, tad tā ir neveiksme. Esmu atbildīgs par neveiksmēm; ja nespēšu darīt savu darbu, tad atkāpšos no prezidenta amata,» nosolījās Džonsons.

Pazīstamais ESPN žurnālists Stīvens A. Smits atbalsta Losadželosas komandas prezidenta nostāju.

«Ja «Lakers» komandai ir līdzekļi, lai parakstītu vismaz 2 maksimālā līguma spēlētājus, bet komanda to nespēj izdarīt, tad viņam nevajag atrasties šajā amatā. To zina arī pats Džonsons, jo viņš ļoti labi saprot, kā darbojas NBA bizness,» atzina Smits.

Stīvens A. Smits arī uzskata, ka tagad ir īstais laiks, lai komanda spētu piesaistīt augsta līmeņa spēlētāju, kurš spētu izglābt komandas nākotni.

«Džeimss, Džordžs, Lenards, Tompsons, Balters, Īrvings, iespējams, Durants - ja viņš nespēj dabūt vismaz vienu no šiem spēlētājiem, tad viņam nevajadzētu atrasties šajā biznesā,» sacīja Smits.

Aizvadīto sezonu Losandželosas «Lakers» noslēdza 11. vietā Rietumu konferencē, izcīnot 35 uzvaras 82 spēlēs, tādējādi piekto sezonu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu