«Playground» būs iespēja izmēģināt 14 dažādus aktīvās atpūtas sporta veidus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vīksna

Jau trešo gadu festivāls «Playground», kas norisināsies no 8. līdz 10. jūlijam sporta kompleksā «333», ļaus izdzīvot ne tikai radošas izdarības un muzikālu piedzīvojumu, bet arī dalību sportiskās festivāla aktivitātēs. Festivāla dalībniekiem būs iespēja izmēģināt 14 dažādus sporta veidus gan uz ūdens, gan zemes un pat gaisā.

Trīs dienu garumā «Playground» apmeklētāji varēs piedalīties dažādās sporta aktivitātēs un iesācējiem izveidotās sacensībās, kā arī vērot paraugdemonstrējumus veikbordā, MTB kalnu velosipēdu šovā, ūdensslēpošanā un citos sporta veidos profesionālu sportistu izpildījumā. Sportiskas aktivitātes un aktīvo atpūtu varēs izbaudīt arī ģimenes ar bērniem.

Festivāla ietvaros 333 Veikparkā jau trešo reizi norisināsies starptautiskās veikborda sacensības, kurās piedalīsies dažādi sportisti no Baltijas valstīm. Veikborda sacensības noritēs trīs ieskaites grupās – profesionāļiem, amatieriem un jauniešiem. Taču festivāla trešajā dienā ikviens apmeklētājs varēs izmēģināt prasmes veikbordā profesionāļu pavadībā bez maksas.

Nu jau par tradīciju Playground festivālā ir kļuvušas skimborda sacensības, tāpēc arī šogad festivāla teritorijā norisināsies «Eiropas skimbordošanas kausa 2016» sacensību posms, kas pulcēs braucējus no vairākām Eiropas valstīm. Apmeklētājiem, kuri sacensībās nepiedalās, būs iespēja apgūt skimbordošanas pamatus īpaši izveidotā baseinā.

Kā vienas no aizraujošākajām sacensībām festivāla organizatori sola MTB Dirt kalnu riteņbraukšanas sacensības, kurās piedalīsies profesionāli sportisti no Latvijas un ārzemēm, kā Krievijas, Vācijas, Čehijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm.

Savukārt motorizēto sporta veidu cienītājiem jau laikus ir iespēja pieteikties komandu sacīkstēs ar īres kartingiem SWS Endurance Cup izturības sacensību posmā. Sacīkstes, kas ilgs sešas stundas, šogad paredzētas naktī no piektdienas uz sestdienu. Pārējās festivāla dienās apmeklētājiem būs iespēja braukt ar kartingiem par īpaši izdevīgu cenu.

«Playground» festivālā savas prasmes pārbaudīt un uzlabot varēs dažādu disciplīnu riteņbraukšanā, skrituļslidošanā, balansa noturēšanā uz līdzsavara dēļiem un novilktām lentēm starp kokiem (Slackline), kā arī piedalīties volejbola un galda futbola turnīrā un traukties lejup pa iespaidīgu ūdens slidkalniņu Slip&Slide sacensībās.

Kā mazam, tā lielam būs kur skriet, kur lēkt un mesties dullā braucienā! Enerģijas lādiņš visai dienai, taču atveldzēties un baudīt festivālu mierīgākā atmosfērā varēs komfortablajās Playground atpūtas zonās.

«Playground» festivāla ieejas biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa kasēs.

www.playgroundfestival.eu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu