Trīs dienās izdzīvot visu vasaru - festivāls «Playground»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī šogad, sporta kompleksā 333, no 7. līdz 9. jūlijam, Ropažu novadā norisināsies aktīvā dzīvesveida un mūzikas festivāls «Playground».

Veikbords, SUPi, longbords, kalnu velosipēdi un daudzi citi hobiju sporti parasti ir mūsu pamēģināšanas «To do» lietu sarakstā. Taču cik daudzus no tiem dzīvē tev ir sanācis pamēģināt? Kā var zināt, kurš no šiem sportiem ir domāts tieši tev? Nav jau tik vienkārši sākt lietas no nulles - dārgs inventārs, neapgūta pieredze, kopienas, kas it kā vilina, bet reizē arī mulsina. Jautājums «Varbūt citreiz?» parasti arī liek plānus atlikt.

Festivāls «Playground» ir pasākums, kur var īstenot savus nerealizētos vasaras sapņus – vienuviet pamēģināt longbordu, SUP, veikbordu, kartingu vai vēl kādu no 28 sporta aktivitātēm. Ikvienam apmeklētājam – vecam vai jaunam, būs iespēja izmantot profesionāļu padomus un spert pirmos soļus kādā sporta veidā. Tie, kuri jutīsies īpaši droši, varēs ņemt dalību iesācēju sacensībās. Savukārt semināru teltī varēs satikt un paklausīties Latvijas sportistu iedvesmojušus stāstus, kuri savu mīlestību pret sportu ir pārvērtuši par dzīvesveidu.

Festivāls "Playground"
Festivāls "Playground" Foto: publicitātes

Būs arī iespaidīgi sporta šovi - veikborda Baltijas kauss, MTB kalnu velosipēdu freestyle šovs ar pasaules augstākā līmeņa braucējiem, snovborda šovs, ūdens motociklu paraugdemonstrējumi un vēl daudz kas cits!

Uz divām skatuvēm trīs dienās kāps pašmāju un ārzemju grupas un dīdžeji, lai priecētu jebkuru muzikālo gaumi. Uz festivāla galvenās «MTV UP» skatuves uzstāsies Arstarulsmirus, Astro’n’out, Triānas parks, Noep un daudzi citi spilgti mākslinieki no Latvijas un ārpus tās. Savukārt Meža skatuve sniegs muzikālo baudījumi tiem apmeklētājiem, kurus vairāk vilina akustiskās mūzikas skanējums.

Esam parūpējušies arī par festivāla jaunajiem apmeklētājiem. Būs ne tikai skeitborda, skrituļslidu un BMX skoliņas jaunajiem censoņiem, bet arī īpaši izveidots aktīvā un radošā Selga bērnu zona, kurā bērni ar vecākiem varēs spēlēt aktīvas spēles, darināt festivāla rotas darbnīcās un našķoties ar laimētajiem Selga cepumiem. Un, protams, pašiem jaunākajiem būs Baby Bella Happy māmiņu apmetne, kurā māmiņas mierīgā gaisotnē varēs gan pabarot, gan pārtīt mazuļus.

Biļetes pieejamas Biļešu serviss kasēs un Sporta komplekss 333 info centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu