«Piemānīts!» Suņu saimnieki jaunā izaicinājumā mulsina mājas mīluļus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Bērnības paslēpju spēle ar cilvēka labāko draugu ir pārņēmusi internetu – par jauno izaicinājumu kļuvis tēmturis #WhatTheFluffChallenge, kurā suņu īpašnieki apmāna savus četrkājainos draugus, paslēpjoties aiz segas un liekot domāt, ka saimnieks ir pazudis.

Māņu kustība pret suņiem tiek uzņemta video, iemūžinot sašutuma pilnās un nepārprotami smieklīgās reakcijas no suņu puses. Tēmturis līdz šim jau ir ticis izmantots vairāk nekā 11 000 reižu.

Izaicinājums tika aizsākts 17. jūnijā, kad kāds sociālā tīkla «Instagram» lietotājs ievietoja video, kurā apmāna savu mīluli, aicinot arī citus darīt to pašu. Kopš tā laika tūkstošiem cilvēku ir publicējuši video tādos sociālajos tīklos kā «Instagram», «Twitter» un «Facebook», daloties ar savu mājdzīvnieku emocijām par saimnieka izzušanu.

Patiesībā «burvju triks» ir pavisam vienkāršs – viss, kas tam nepieciešams, ir sega vai dvielis, durvju aile un suns. Jānostājas durvju ailē, turot priekšā segu, un, priekškaram krītot, jāpaslēpjas aiz sienas, liekot sunim domāt, ka saimnieks ir pazudis.

Humans, what the fluff? #WhatTheFluffChallenge - @grecia_isabel

A post shared by World of Labradors (@worldoflabs) on

#whatthefluff FAIL. When your doggo only cares about one thing - eating.

A post shared by Nyla (@nylagolden) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu