«Clean Bandit» un Demijas Lovato singls «Solo» iekaro topa pirmo vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Grupa «Clean Bandit» un dziedātāja Demija Lovato Lielbritānijā ir sasnieguši topu pirmās vietas ar savu jauno singlu «Solo». Elektroniskās mūzikas grupai dziesma ir jau ceturtais singls, kas iekaro topa augšgalu, savukārt dziedātājai šī ir pirmā reize topa pirmajā vietā.

Tāpat «Solo» ir pirmais singls, kas septiņas reizes pēc kārtas ierindojas TOP pieci hitos Lielbritānijā, aizkavējot Džordža Ezras dziesmai «Shotgun» sasniegt topa virstoni. Anemarijas dziesma «2002» šonedēļ ir pakāpusies līdz trešajai vietai, savukārt pagājušās nedēļas Džeses Glinas pirmās vietas hits «I`ll Be There» ir noslīdējis uz ceturto vietu.

Arianas Grandes dziesma «No Tears Left To cry» saglabā topa piekto vietu, kā arī mūzikas apvienība Years&Years ar dziesmu «If You're Over Me» iekļūst topa desmitniekā, pakāpjoties no 12. uz 8. vietu.

Albumu topā 1. vietā vēl aizvien filmas «Izklaides karalis» (The Greatest Showman) skaņu celiņš, tuvojoties 1 miljonam pārdotu kopiju. Džordža Ezras albums «Staying at Tamara's» ieņem topa otro vietu, trešajā vietā ierindojoties grupas «5 Seconds of Summer» jaunākajam albumam «Youngblood».

Repera Jay-Z un viņa sievas Bejonses pārsteiguma albums «Everything Is Love» paspējis ieņemt piekto topa vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu