Žurnālists: Džeimss ir vajadzīgs «Knicks» vairāk nekā citām komandām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Stīvens A. Smits uzskata, ka līgas superzvaigzne Lebrons Džeimss visvairāk ir nepieciešams Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas «Knicks» komandai.

«Es vēlos, lai Lebrons pārceltos uz Losandželosu. Tur ir saulains, palmas, pludmale un viss pārējais... Man ļoti patīk Džeimss. Bet, ja runājam par to, kurai komandai viņš ir nepieciešams visvairāk, tad tā ir Ņujorkas «Knicks». Paskatieties, cik ilgs laiks pagājis kopš šīs komandas pēdējā čempiontitula. Tas ir 1973. gads. Lebrons titulu atnesa Klīvlendai pavisam nesen,» ESPN raidījumā «First Take» sacīja NBA apskatnieks.

No 1. jūlija Džeimss var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, ja atteiksies no līguma par 2018./2019. gada sezonu.

Iepriekš 33 gadus vecā Džeimsa vārds visbiežāk locīts Hjūstonas «Rockets», Fladelfijas «76ers», Losandželosas «Lakers» un Sanantonio «Spurs» kontekstā. Viņš gan pats ar lēmuma pieņemšanu nesteidzas.

Džeimss līgā spēlē kopš 2003. gada. Līdz šim viņš karjerā pārstāvējis divus NBA klubus - «Cavaliers» un Maiami «Heat» (no 2010. līdz 2014. gadam).

Džeimss ir trīskārtējs NBA čempions un trīskārtējs finālsērijas vērtīgākais spēlētājs (2012., 2013. un 2016. gadā), kā arī viņš četras reizes atzīts par regulārā čempionāta labāko spēlētāju (2009., 2010., 2012., 2013. gadā).

Tieši iepriekšējā sezona viņam bija viena no veiksmīgākajām karjerā individuālo rādītāju ziņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu