Kā zināt, vai viņam patīk mana intīmā vietiņa?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Kā zināt, vai viņam patīk manas kaunuma lūpas?» žurnālā «Ieva» seksa dzīves ekspertei jautā kāda lasītāja. Kā tad patiesībā ir - vai vīrietis redz to, ko redzam mēs, sievietes? Vai par to maz ir jāuztraucas?!

«Tad man ir jājautā sievietēm - vai jūs ļoti ietekmētu jūsu izredzētā vīrieša dzimumlocekļa forma? Labi zināms, ka Dieviņš viņiem arī ir piešķīris dažnedažādas variācijas. Esmu pārliecināta, ka forma pilnīgi neko nenozīmē. Galvenais baudas gūšanas priekšnoteikums ir uzbudinājums, ko rada šis konkrētais cilvēks.

Bet uzbudinājums rodas tāpēc, ka viņš ir tas, kas vismaz pašlaik man ir vajadzīgs.

Kad vīrietis ir uzbudinājies, tas ir vairāk nekā sievietei. Mēs uzbudinājuma laikā spējam domāt, kā es izskatos un vai man augšā, apakšā gana smuki viss izskatās. Kad vīrieti pārņem uzbudinājums, viņš vairs neko ne redz, ne dzird. Viņš dzenas uz finišu.

Uzbudinājuma laikā viņš sievieti nevērtē.

Protams, var rasties jautājums: kā tad viņi porno skatās, droši vien taču pastāv zināma atlase! Bet tas joks jau tāds, ka datora ekrāns pēc dzīvas sievietes nesmaržo. Feromonu aromātu monitorā nevar saost. Tik vien kā bildīti var pētīt.

Tāpēc, dāmas, visu nosaka saderība, un, ja tā ir, tad otrā cilvēkā mums viss šķitīs smuks. Un, par seksa kvalitāti runājot, jāsaka tas pats - ja ir uzbudinājums, tad ir arī labs sekss. Ja kādai šķiet, ka viņai kaunuma lūpas vairs nav tik tvirtas un stingras kā jaunībā, man atkal jāatgādina - stingras tās ir tad, kad esam uzbudinājušās, jo tad iegurnī pieplūst pietiekami daudz asiņu un viss notiek tā, kā vajag. Tāpēc nekādā gadījumā nedrīkst palaisties, sakot - nu, ja tev, dārgais, tā vajag, nu tad ņem mani. Vīrietim ir jāuzbudina partnere, un tad viss būs forši. Savukārt, jo vairāk vīrietis ir uzbudinājies, jo vairāk smadzenes izdala laimes hormonus un jo vairāk viņam viss patīk.»

Vairāk interesantos seksa tematus lasi šīs nedēļas izdevumā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu