Eds Šīrans divas reizes aptur koncertu, lai dotos uz tualeti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas popmūzikas zvaigzne Eds Šīrans bija spiests divas reizes pārtraukt uzstāšanos viena koncerta laikā, lai izmantotu labierīcības.

Mūziķis koncerta laikā Kārdifā, Velsā, uz kuru bija izpārdotas visas biļetes, sākumā pārtrauca uzstāties dziesmas «Galway Girl» vidū, faniem mikrofonā paziņojot, ka viņam nepieciešams izmantot tualeti.

Atgriežoties no labierīcībām, Šīrans paspēja nodziedāt vien trīs dziesmas, kad atkārtoti dziesmas vidū atvainojās pūlim par neplānotu aizkavēšanos un aizsteidzās uz tualeti.

Atgriežoties uz skatuves, Šīrans paziņoja publikai: «Es uzstājos kopš 14 gadu vecuma un nekad neesmu tā rīkojies. Tagad es nokārtojos 60 000 cilvēku priekšā.»

Kā ziņo fani, Šīrans pirms koncerta un tā laikā tika redzēts daudz dzeram ūdeni. Kamēr daži koncerta apmeklētāji jokoja par šādiem mūziķa izgājieniem, citi pauda neapmierinātību par Šīrana «nepieklājīgo rīcību».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu