Indijā avarējusi un aizdegusies neliela lidmašīna

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Indijas finanšu un izklaides industrijas galvaspilsētā Mumbajā nogāzusies un aizdegusies neliela lidmašīna. Aviokatastrofā gājuši bojā vismaz pieci cilvēki, ziņo aģentūra AP.

(Papildināta ziņa.)

Lidaparāts nogāzās netālu no daudzstāvu ēkas Gatkoparas rajonā, kur apgrozās daudz cilvēku. Ēkā notika atjaunošanas darbi.

Ugunsdzēsēju dienesta pārstāvis paziņojis, ka avārijas vietā atrasti piecu cilvēku līķi. Taču glābšanas darbi turpinās, un iespējams, ka tiks atrasti jauni upuri.

Mirušo vidū ir lidmašīnas pilots, trīs pasažieri un kāds cilvēks, kas avārijas laikā atradās uz zemes.

Indijas Civilās aviācijas ģenerāldirektorāts (DGCA) informēja, ka avarējusi lidmašīna «King Air C-90».

Lidaparāts, kas pacēlās gaisā no tuvumā esoša lidlauka, avarēja izmēģinājuma lidojuma laikā. Pēc nogāšanās lidaparāts aizdegās.

«Lidmašīnā atradās divi piloti un divi lidmašīnu apkopes inženieri. Visi, kas atradās lidmašīnā, kā arī viens cilvēks uz zemes ir miruši,» paziņoja DGCA.

Avārijas brīdī nelija, un maz ticams, ka laikapstākļi bija avārijas cēlonis.

DGCA paziņoja, ka nosūtījis komandu izmeklēt avārijas cēloni, piebilstot, ka lidmašīna piederēja privātam uzņēmumam, kurš to bija iegādājies no Utarpradēšas štata valdības.

Telekanāls «India Today» ziņo, ka lidmašīna gatavojās nosēsties Mumbajā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu