Indra Salceviča turpmāk vairs neradīs jaunus tērpus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Indra Salceviča, zīmola «Red and Black Salt» radītāja, turpmāk vairs nebūs dēvējama par modes mākslinieci - viņa pievērsusies interaktīvā dzīvesstila žurnāla «Morethansize» veidošanai.

Sarunā ar izdevumu «Vakara Ziņas» Indra atzīst: «Mākslinieciskās ambīcijas esmu realizējusi, tādēļ slēdzu savu zīmolu un vairs neradīšu jaunus tērpus. Protams, kas zina, varbūt kādreiz atkal atgriežos modes biznesā!»

Tāpat viņa izdevumam atklāj, ka pēc šķiršanās no mīļotā vīrieša un bērnu tēva Artūra Gailāna bauda dzīvi un aktīvi izmanto iepazīšanās aplikāciju «Tinder»: «Es balsoju par šādu iepazīšanās lietotni, jo kur gan darbos aizņemti cilvēki var iepazīties!? (..) Esmu atvērta un pozitīva. Ceru, ka šī vasara man būs īpaši interesanta!»

Indra gada sākumā intervijā televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» raidījumā «Māmiņu klubs» atzina, ka pusi savas dzīves domājusi, kā nomest svaru, neslēpjot, ka to darījusi lielākoties apkārtējo spiediena dēļ. Viņa norādīja, ka gribētu lauzt iesūnojošos mītus, ka apaļi cilvēki nesporto, rij bulkas, ir slinki un guļ dīvānā: «Man apnika, ka visu laiku kāds mani māca dzīvot. Jādzīvo ir pašam un saskaņā ar sevi! Sapratu, ka puse dzīves jau nodzīvota, un velns ar ārā – esmu desmit gadus patērējusi, sēžot un skatoties uz kādu no ēdieniem un domājot - nē, nedrīkst!» tā Indra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu