Meksikas futbolisti uzvar Dienvidkoreju un pietuvojas astotdaļfinālam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Meksikas futbola izlase sestdien Pasaules kausa F apakšgrupas spēlē Krievijas pilsētā Rostovā pie Donas ar rezultātu 2:1 (1:0) uzvarēja Dienvidkoreju, sperot soli tuvāk iekļūšanai astotdaļfinālā.

Meksikāņi izcīnīja otro uzvaru divās spēlēs, kamēr Dienvidkorejai tā bija otrā neveiksme.

Uzvarētājiem vārtus guva Karloss Vela, kurš 26.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, kā arī Havjers Ernandess jeb Čičerito, spēles 66.minūtē panākot 2:0. Dienvidkoreja vienīgos vārtus iesita jau kompensācijas laikā, kad izcēlās Honmiņs Sons.

Meksikai piederēja pārsvars lielāko spēles daļu, taču beigās viņi samazināja savus apgriezienus, ļaujot korejiešiem gūt pirmos vārtus šajā turnīrā.

Šajā grupā otrā kārta noslēgsies vēlāk sestdien, kad Sočos tiksies Zviedrijas un Vācijas izlases.

Pirmajā kārtā Meksika sensacionāli ar 1:0 uzvarēja pašreizējo pasaules čempioni Vāciju, bet Zviedrija ar 1:0 apspēlēja Dienvidkoreju.

Tagad Meksikai ir seši punkti divās spēlēs, Zviedrijai trīs punkti, bet Vācija un Dienvidkoreja attiecīgi vienā un divās spēlēs ir tukšā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu