Viļņā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Rīgā nemainās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā samazinājušās degvielas cenas, bet Rīgā tās bijušas stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā šonedēļ degvielas cenas «Circle K» degvielas uzpildes stacijās nav mainījušās, un arī šajā piektdienā 95.markas benzīns maksāja 1,342 eiro, bet dīzeļdegviela – 1,262 eiro par litru.

Taču Viļņā 95.markas benzīna cena sarukusi par 0,7% un bija 1,296 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritusies par 0,6% - līdz 1,216 eiro par litru.

Savukārt Tallinā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šonedēļ samazinājusies par 1,9% - līdz attiecīgi 1,373 un 1,323 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā nav mainījusies ne Tallinā, ne Rīgā un bija attiecīgi 0,649 un 0,509 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā samazinājusies par 0,2% - līdz 0,594 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu