Frīdenbergs pēc ārstēšanās Berlīnē ar katru dienu izskatās arvien labāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/valters_fridenbergs

Pašmāju mūziķis Valters Frīdenbergs, kuram 2016. gadā tika atklāts vēzis, pēc ilgstošas ārstēšanās Latvijā un Berlīnē arvien aktīvāk lieto sociālos tīklus, ļaujot saviem atbalstītājiem ielūkoties viņa ikdienā. Fani secinājuši vienu - Valters ar katru dienu izskatās arvien labāk.

Valters nule kā devies ceļojumā uz Itāliju, viesojoties Gardā un Sirmionē. Tāpat nevar nepamanīt to, ka Valters uzaudzējis ūsas.

A post shared by Valters Frīdenbergs (@valters_fridenbergs) on

Sarunā ar TVNET šā gada aprīlī mūziķis atklāja, ka, «neņemot vērā to, ka vēl daudz kas ir jādara un daudz kas ir priekšā [ārstēšanas ziņā], pašsajūta salīdzinoši ir ļoti laba. Beidzot varu izkustēties ārpus mājas, ne tikai sēdēt dīvānā.»

Jau vēstīts, ka pērnā gada izskaņā Ziedot.lv publiskoja ierakstu, kurā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Valtera atlabšanai.

Rīta kafija!

A post shared by Valters Frīdenbergs (@valters_fridenbergs) on

Sun Day

A post shared by Valters Frīdenbergs (@valters_fridenbergs) on

«Pirms gada veicot veselības pārbaudes, Valters saņēma ziņu, kas stindzina ikvienu: vēzis. Dzīve sagriezās kājām gaisā, bet Valters nepadevās. Tika veikta operācija un trīs ķīmijterapijas kursi. Rezultāti bija labi un bija cerība, ka slimību izdosies uzveikt. Tomēr šovasar slimība atgriezās, tika atklātas metastāzes limfvados un saslimšana strauji progresēja, kas ārstiem atkal lika pieņemt lēmumu sākt ķīmijterapiju. Kopš tā laika ir izieti vēl pieci ķīmijterapijas kursi, kopā gada laikā - jau astoņi un operācija. Ar Latvijā pieejamajām ārstēšanas metodēm un medikamentiem izdodas tikai stabilizēt esošo situāciju, bet vēža šūnas ārstēšanai nepadodas,» tā vēstīja Ziedot.lv mājaslapa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu