Tramps un amerikāņu komiķis ķērušies pie publiskas attiecību kārtošanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Starp ASV populāro vakara šovu vadītāju Džimiju Felonu un ASV prezidentu Donaldu Trampu ir izcēlies publisks kašķis, abām iesaistītajām pusēm vairākkārt vienai otru aizvainojot.

Abu konflikts aizsākās brīdī, kad Felons intervijā izdevumam «Hollywood Reporter» atzina, ka izjūt nožēlu, ka sava šova laikā ir rotaļīgi spēlējies ar ASV prezidenta matiem. Trampam viesojoties Felona šovā, vadītājs palūdza tā laika prezidenta amata kandidātam atļauju iegrābties viņa matos, lai noskaidrotu, vai tā nav parūka. Pēc šova vakara vadītājam tika veltīts liels daudzumus kritikas, pārmetot, ka Felons ir centies «normalizēt» Trampa tēlu sabiedrībai.

Pēc intervijas, kurā Felons atvainojās par savu rīcību, Tramps savā sociālā tīkla «Twitter» kontā ierakstīja, lai Felons «saņemas un ir vīrietis».

Nākamajā dienā komiķis un sarunu šova vadītājs atbildēja uz ASV prezidenta apvainojumu, apsolot, ka Trampa vārdā ziedos naudu bezpeļņas organizācijai, kura strādā ar imigrantu ģimenēm, tādējādi norādot uz ASV prezidenta nulles tolerances politiku pret imigrantiem.

Tramps pēc Felona komentārā savā publiskajā sanāksmē turpināja apvainot Felonu:

«Viņš bija tik vīlies, kad uzzināja, ka mani mati ir īsti, vienkārši nespēja tam noticēt. Un tagad Džimijs Felons atvainojās, ka ir mēģinājis mani humanizēt. Vai jūs varat tam noticēt? Viņš ir pilnīgi pazudis, viņš ir kā zaudēta dvēsele. Es piekritu piedalīties šovā, jo tas viņam nesa milzīgus reitingus. Viņam vajadzētu būt pateicīgam, nevis noskumušam vai dusmīgam. Tā vietā, lai vienkārši uztvertu to kā joku un aizmirstu, viņš tagad atvainojas par kaut ko? Tāpēc es viņam pateicu – esi vīrietis!»

Ar to gan abu publiskā izteikšanās neapstājās – pēc Trampa komentāriem Felons jaunākajā šova sērijā veltīja lielu daļu laika monologam, pārrunājot izveidojušos konfliktu ar Trampu.

«Pirms sākam, es gribu uzrunāt mūsu šova numur viens fanu – ASV prezidentu! Kā jūs jau varbūt dzirdējāt, prezidents man uzbruka «Twitter». Melānija, ja tu skaties, es nedomāju, ka tava aizstāvības kampaņa īsti strādā,» Felons pajokoja.

TV šovu vadītājs, kurš lielākoties vienmēr ir izvairījies no politisku tēmu apspriešanas, šoreiz gan iesaistījās jokos par to.

«Jauna aptauja atklāja, ka 58% amerikāņu uzskata, ka prezidents Tramps ir inteliģents. Atbildot uz to, Tramps pajautāja: «Labi, ko pārējie 58% saka?»»

Felons atzina, ka ir vēlējies nekavējoties atbildēt Trampam pēc viņa ieraksta «Twitter», taču sapratis, ka viņam ir svarīgākas lietas darāmas. «Vēl jo vairāk – vai viņam nav svarīgāku lietu, ko darīt? Viņš taču ir ASV prezidents!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu