Elegantā burziņā ar pompu nosvinēta viesnīcas 10 gadu jubileja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Radisson Blu Elizabete Hotel 30. maijā atzīmēja savu desmito pastāvēšanas gadadienu. Pasākumu apmeklēja viesnīcas īpašnieki no Norvēģijas nekustamā īpašuma pārvaldītāja «Linstow», tūrisma profesionāļi, sadarbības partneri un sabiedrībā zināmas personas.

Pāris soļus no pilsētas kņadas viesi varēja atvilkt elpu jutekliskā atmosfērā, baudot izmeklētu ēdienkarti un atspirdzinošus dzērienus, kas atvēsināja teju +30 grādu karstumā. EBRU jeb ūdens gleznošanas unikālā meistarklase ļāva viesiem attīstīt savu radošo potenciālu, savukārt rokrakstu analīze ar grafoloģi Anitu Milleri pārsteidza pat lielākos skeptiķus. Par dejām pasākumā gādāja DJ Toms Grēviņš, savukārt muzikālo baudījumu sagādāja jaunā latviešu grupa Sudden Lights. Svinību laikā tika izlozētas arī desmit dāvanas, kas katra simbolizēja vienu viesnīcas pastāvēšanas gadu.

Viesnīcā tās pastāvēšanas laikā apmetušies vairāki pasaulē pazīstami cilvēki, piemēram, aktieris Deivids Haselhofs, dziedātājs Toms Džonss, oskarotā aktrise Anna Pakvina, mūziķis Xzibit, dziedātāja Elija Goldinga, DJ Tiesto un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu