Hloja Kardašjana plāno apēst savu placentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

33 gadus vecā Hloja Kardašjana realitātes šovā «Keeping Up with the Kardashians» paziņoja, ka pēc pavasarī gaidāmajām dzemdībām plāno apēst savu placentu - orgānu, kas saista augli ar mātes organismu un regulē augļa dzīvības un vielmaiņas procesus.

Tāpat pēc dēla Seinta Vesta dzemdībām 2015. gadā rīkojās Hlojas māsa Kima Kardašjana (37). Viņa, izmantojot zvaigžņu iecienītās dūlas Joni Lukarelli pakalpojumus, pārvērta savu placentu kapsulās. Šis process viņai esot izmaksājis 275 dolārus, rezultātā iegūstot apmēram 100 līdz 200 kapsulu.

Pēc savas placentas lietošanas Kima Kardašjana presei apgalvoja, ka jūt enerģijas pieplūdumu un ir izvairījusies no pēcdzemdību depresijas.

Kā zināms, Hloja par grūtniecību sabiedrībai pavēstīja aizvadītā gada izskaņā. Gaidāmā bērna tēvs ir NBA basketbola kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons, kuram šis būs otrais bērns - viņš jau ir tēvs dēlam, kurš pasaulē nāca 2016. gada decembrī no attiecībām ar bijušo mīļoto sievieti Džordanu Kreigu.

Čuļpajeva

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu