Mājoklis vasarīgās noskaņās - iekārto to kopā ar Kare Design

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alan Deko

Noķert vasarīgas sajūtas var ne tikai pludmalē vai sauļojoties uz piemājas terases. Saulainu un patīkami siltu noskaņu var gūt arī savā mājoklī, ērti iekārtojoties viesistabā vai zvilnot guļamistabā.

Siltajā, pat karstajā laikā mēs visi vēlamies papildu gaismu, gaišos toņus gan apģērbā, gan visapkārt un ekstravaganci, kuru neatļaujamies drēgnajos laikapstākļos. Vasarīgajā laikā mēs to vien darām, kā gremdējamies atmiņās par ceļojumiem, kas jau bijuši, vai sākam plānot to, kā pavadīsim turpmāko silto laiku – ceļojot, baudot dabu vai atpūšoties vasarnīcā vai lauku mājās. Omulības noslēpums, kas padara vasaras mājokli patiesi pievilcīgu, ir dabīgo materiālu izmantošana gan mēbelēs, gan apdares materiālos, kā arī smilšu toņu izvēle.

Foto: Alan Deko

Pirmkārt, iekārtojot dzīvojamo telpu, izveido sajūtu bildi vai kolāžu, lai saprastu noskaņu, kuru vēlies radīt telpā. Iedomājies paradīzes pludmali, dzestro jūru, saulē izbalējušos koka gabalus, kurus izskalojusi jūra. Iedomājies gliemežvākus un zaļos dabas toņus, kuri saules gaismā izskatās viegli dzeltenīgi.

Foto: Alan Deko

Otrkārt, pēc iespējas vairāk izmanto dabīgā koka mēbeles, kurām, iespējams, var būt pat dekoratīvi izgriezumi. Neviens vasaras miteklis nav iedomājams bez labas lasāmvielas, un kur gan labāk to izvietot, ja ne masīvkoka plauktos vai skapjos.

Foto: Alan Deko

Treškārt, piešķir krāsainus akcentus ar dekoratīviem elementiem. Neviena vasara nav iedomājama bez kāda piedzīvojuma, tāpēc padari arī iekārtojamo telpu par piedzīvojumu, kurā atrast ko interesantu, kas piesaista uzmanību. Tas var būt krāsains gaismeklis, vecmodīgs dekoratīvs elements, interesantas faktūras spilvens vai krāsaini trauki.

Foto: Alan Deko

Ceturtkārt, ja izvēlies tomēr pieturēties pie vienas toņu gammas mājokļa iekārtošanā, kas atbilst vasarīgām noskaņām, centies variēt ar faktūrām un materiāliem. Koks un metāls, stikls un koks…. iespēju ir daudz!

Foto: Alan Deko

Raksts tapis sadarbībā ar veikalu Alan Deko. Ja vēlies apskatīt daudzveidīgās KARE Design mēbeles un interjera elementus, dodies uz t/c Spice Home Alan Deko veikalu, lai apskatītu tās vai, konsultējoties ar pārdevēju, pasūtītu kāroto no kataloga!

Plašāku mēbeļu klāsu apskati šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu