Linda Leen ieskaņo dziesmu krievu mēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Linda Leen un ģitārists Rihards Lībietis savas koncertsērijas «Introversijas. Koncerts pusgaismā» nedēļā laiduši klajā jaunu dziesmu krievu valodā «Bесна» un tās videoversiju.

«Dziesma «Bесна» dzima no jaunu vēsmu ienākšanas dzīves telpā. Šis ir laiks, kad ļaujos drosmei lietām, ko agrāk neesmu piedzīvojusi, un rakstīt mūziku un vārdus krievu valodā ir viena no tām. Idejas kodols «atnāca» latviski, un teksts dzimtajā valodā vēl top, to ceru pabeigt un atskaņot vēl šīs nedēļas koncertos. Katrai valodai ir sava garša, intensitāte, skaņa un smarža, un es izbaudu šo dažādības skaistumu,» par dziesmu stāsta Linda.

Dziesmas pirmatskaņojumi dzīvajā koncertos «Introversijas» ar kopā ar līdzautoru ģitāristu Rihardu Lībieti 14. februārī Karla fon Stricka villā, 16. februārī koncertzālē «Valmiera» un 17. februārī Siguldas «Baltajā flīģelī». Balss un ģitāras dueta akustiskajā koncertā skanēs Lindas autordziesmas un to atdzejojumu lasījumi no jaunākā albuma «Digital Church» un jau klasiskajiem «Chameleon», «Divi. Labākie dueti», «Let’s Go Insane» un operu fragmentu interpretācijas, kā arī Riharda instrumentālie skaņdarbi ģitārai.

Dziesmas ierakstu un miksu veidoja Toms Lismets un Linda Leen. Video komanda - Mārcis Šēners, Krists Rudaks un Kristaps Dombrovskis.

LINDA LEEN & LĪBIETIS - Bесна from Linda Leen Music on Vimeo.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu