Intars Busulis kopš rudens zaudējis astoņus kilogramus svara

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijā un Krievijā populārais dziedātājs Intars Busulis, kurš šā gada 2. maijā nosvinēja savu 40. dzimšanas dienu, sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklājis, ka kopš pērnā gada oktobra lēnā garā ir zaudējis veselus astoņus kilogramus, pateicoties fiziskām aktivitātēm un kaloriju skaitīšanas programmai.

«Galvenais ir psiholoģiskā noturība. Arī morālā skaidrība par to, kas esi un kāda ir tava misija. Ja visas šīs lietas saproti, tad viss notiek. Man nav nekāda mērķa, es vienkārši vēlos labi justies. Labāk nekā pirms diviem gadiem. [..] Esmu daļēji atteicies no dažādiem ēdieniem, dzērieniem un visādām pārtikas piedevām. Šad tad uzēdu arī bulciņas, kā jau normāli cilvēki to dara. Gribu, lai viss notiek dabiski,» izdevumam atklāja Busulis.

Kā zināms, Intara Busuļa sieva Inga Staško-Busule 29. martā laida pasaulē abu ceturto bērnu. Zinātāji stāsta, ka bērniņam dots latvisks vārds – Jānis.

Dziedātājs neilgi pirms bērna piedzimšanas portālam TVNET apgalvoja, ka ziņas par ģimenes pieaugumu ir nepatiesas: «Tā nav taisnība. Varbūt gribētos, bet laikam vēl nav laiks.» Atbildot uz jautājumu, cik lielu ģimeni viņš vēlētos, Busulis gada sākumā teica: «Četri būtu ok! Pašlaik. Būtu forši dabūt arī uzreiz piecus, ja dvīņi piedzimst kaut kad.»

Jau ziņots, Busulis šajā vasarā uzstāsies vairāku pilsētu koncertzālēs, kā arī priecēs klausītājus Laimas Vaikules festivālā «Laima Rendezvous Jūrmala».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu