Dažas dienas pirms kāzām Kubasovai gadījusies ķibele

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/simonakubasova

Jau šajā nedēļas nogalē gaidāmas Amerikā dzīvojošās latvietes, modeles un skaistumkonkursu laureātes Simonas Kubasovas kāzas ar uzņēmēju Radžu Prakašu. Simona regulāri informē savus sekotājus par gatavošanos kāzām, tomēr ne vienmēr viss ir gludi...

Trešdien, 30. maijā, Simona sociālajā vietnē «Instagram» dalījās ar dienas notikumiem: «Šī diena bija traka! Viena no manām kleitām
joprojām tiek labota. Viss bija perfekti līdz brīdim, kad ieķērās rāvējslēdzējs un es nedrīkstēju pamest drēbnieku. Šī un trakās Ņujorkas satiksmes dēļ es nokavēju pierakstu pie slavena friziera.»

Tomēr katram mākonim ir zelta maliņa, tāpēc Simona turpina: «Par laimi, šeit cilvēkiem ir labas sirdis un pēc pāris izlietām asarām viņi piekrita parūpēties par mani. Nevaru sagaidīt, kad būsim ceļā uz Itāliju ar aukstu glāzi šampanieša...»

Jau vēstīts, ka Simonas kāzas notiks Itālijā, pie Komo ezera.

Radžs bildināja Simonu pērnā gada novembrī. Par saderināšanos viņa paziņoja sociālajos tīklos. «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete.

Kāzām pošas arī Simonas māsa Diāna - viņa bija tā, kura sarīkoja topošajai sievai jautru vecmeitu ballīti, kā arī lielajā dienā būs līgavas godamāsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu