Ar «pienvedēju» koncertu «Fonoklubs» atzīmēs 9 gadu jubileju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

13. oktobrī un 14. oktobrī ar astoņu dīdžeju uzstāšanos un bezmaksas «Pienvedēja piedzīvojumi» koncertu atzīmēs Cēsu «Fonokluba» devīto jubileju kopš atrašanās Rīgas ielā 47, Cēsīs, informēja kluba pārstāvis Jānis Sildniks.

Svinības sāksies 13. oktobrī pēc kārtas uz skatuves kāpjot astoņiem dīdžejiem, savukārt nākamajā dienā būs grupas «Pievedēja piedzīvojumi» bezmaksas koncerts un ballīte dīdžeja «Ai-Va» pavadībā.

«Kas attiecas uz «Fonokluba» dzimšanas dienu, tad mums ir divas tradīcijas – rezidentu vakars, kā arī svinīgā atmosfēra, kurā uzpucējamies paši un aicinām tā darīt arī apmeklētājus, līdz ar to šogad bez izņēmumiem gaidām ciemos ļaudis svinīgās drānās,» pastāstīja «Fonokluba» programmas direktors Marts Sildniks.

Bez kluba uzturēšanas tiek rīkots arī mūzikas festivāls «Fono Cēsis» un uzturēts volejbola un florbola sporta klubs «SK Fono», bet līdz 2012.gada tika organizēts arī mūzikas un sporta festivāls «Fonofest».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu