Samsung papildina Galaxy sērijas telefoniem pieejamo krāsu klāstu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Februārī iznākušie Samsung Galaxy S9 un S9+ līdz šim bija pieejami pusnakts melnā, koraļļu zilā un ceriņu lillā krāsā. Turpmāk to varēs izvēlēties arī saullēkta zelta krāsā.

Jaunajiem saullēkta zelta Samsung Galaxy S9 un S9+ modeļiem ir speciāls pārklājums, kas tos padara noturīgākus pret skrāpējumiem, kā arī izceļ krāsu.

Svarīgākās Samsung Galaxy sērijas flagmaņu funkcijas:

• Galaxy S9 un S9+ kameras ir radītas ar Super Speed Dual Pixel sensoru ar specializētu procesoru un atmiņas ietilpību, lai būtu iespējams iemūžināt skaistas bildes augstā kvalitātē, izmantot īpaši lēno video režīmu, uzņemt bildes vājā apgaismojumā, lietot paplašinātās realitātes emodži un viedpalīga Bixby funkcijas.

• Samsung Galaxy S9+ ir līdz pat 256 GB iebūvētā atmiņa, ko var papildināt ar līdz pat 512 microSD karti.

• Viedtālrunī ir integrēti AKG skaļruņi, kas atbalsta Dolby Atmos skaņu sistēmu pilnvērtīgākam skanējumam.

• Galaxy S9 un S9+ bez tā iebūvēts varavīksnenes un pirkstu nospieduma skeneris; sejas atpazīšana apvienota ar paplašinātu mācīšanās tehnoloģiju un tagad ar inteliģento skeneri; IP68 ūdens un putekļu izturība; ātrā bezvadu uzlādes opcija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu