Katru trešdienu Fon Stricka villas dārzā bezmaksas koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Ar hiphopa mākslinieka Anša koncertu trešdienas, 6. jūnija vakarā pēc plkst. 19, K. K. fon Stricka villas dārzā Aristida Briāna ielā 9 turpināsies pagājušajā vasarā aizsāktais bezmaksas koncertu cikls. Kā ierasts, villas dārzā visas siltās sezonas garumā trešdienu vakaros gaidāmas izmeklētu mūziķu uzstāšanās.

Pēc nedēļas, 13. jūnijā, ar improvizētu džeza mūzikas programmu maģisku atmosfēru uzburs grupa «How Town». Trešajā trešdienā, 20. jūnijā, klausītājus regeja ritmos iekustinās grupa «Riga Reggae», savukārt par pirmā mēneša cikla noslēgumu 27. jūnijā rūpēsies Goran Gora.

Gadījumos, kad laika apstākļi neļaus koncertiem notikt dārzā, to norise tiks pārcelta uz villas iekštelpām. Muzikālā programma pulcēs interesentus līdz pat septembrim, iesildot klausītājus ikgadējam festivālam «Piena svētki», kas šogad norisināsies 19. augustā. Katru trešdienu koncerti norisināsies pēc plkst. 19.00 un ieeja tajos būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu