Mājas Mežaparkā – zaļajā galvaspilsētas miera ostā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Lai baudītu dabas skaistumu, svaigu gaisu un nesteidzīgas pastaigas, nav obligāti jādzīvo laukos. Arī galvaspilsētā ir rajoni, kur var atvilkt elpu no burzmas, mašīnu rūkoņas un cilvēku pūļiem. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina apskatīt četrus īpašumus vienā no zaļākajām un prestižākajām Rīgas apkaimēm – Mežaparkā.

Īpašums, kas sniedz harmoniju

Hamburgas ielā 7 pārdošanā nonākusi puse no mājas jeb divi apartamenti, kurus var izmantot gan kā atsevišķus dzīvokļus, gan apvienot vienā lielā mājoklī. To platības ir 85 kvadrātmetri un 70,5 kvadrātmetri, un dzīvokļi atrodas mājas pirmajā stāvā. Harmonisko vidi šajā īpašumā var baudīt uz kādas no terasēm vai pastaigājoties pa iekopto teritoriju.

Apskati harmonisko īpašumu!

Foto: City24.lv

Vēsturisks un šarmants īpašums

Stokholmas ielā 33 ir iespēja iegādāties ekskluzīvu, ārkārtīgi plašu īpašumu, kas īpaši patiks arhitektonisko vērtību un brīnišķīgu ainavu cienītājiem. Teju 500 kvadrātmetrus lielajā mājā savulaik dzīvojis un strādājis rakstnieks Vilis Lācis. Ēka celta 1958. gadā, taču 2001. gadā, saglabājot vērtīgās vēstures liecības, tā tika restaurēta. Īpašuma teritorijā ir grantēti celiņi, kas ļaus izbaudīs pastaigas starp dzīvības kokiem un kuplajām liepām, kā arī grils un dekoratīvs āra baseins. Iekšpagalma dzīvi no ārpuses paslēpj mūra žogs.

Apskati vēsturisko īpašumu!

Foto: City24.lv

Māja, kurā dārzs ir arī iekštelpās

Mežnoras ielas 1 īpašumu novērtēs tie, kuri mīl dabas sniegto klusumu, bet tajā pašā laikā arī greznību. 275 kvadrātmetrus lielajā mājoklī ir marmora kāpnes, viesistaba ar akmens kamīnu, iebūvēta virtuve, vairākas guļamistabas un vannas istabas, franču balkons un skaists ziemas dārzs ar apsildāmām grīdām, kondicionieri un dārza mēbelēm. Mājas pagalms ir labiekārtots ar ugunskura vietu un lapeni.

Apskati īpašumu ar dārzu!

Foto: City24.lv

Īpašums skaistā savrupmāju ciematā

Ciematā «Kolonna» tiek pārdota 304,2 kvadrātmetrus liela trīs stāvu māja. Apkārtējo apbūvi veido pēdējos gados celtas prestižas savrupmājas, kas liek domāt, ka, dzīvojot šeit, baudīsi ne vien zaļo ainavu, bet arī drošību. Mājoklim ir ērts un mūsdienīgs plānojums, kas ietver arī omulīgu mansarda stāvu.

Apskati īpašumu savrupmāju ciematā!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu