Īpašumi, kuros vasaras saulgriežu svinēšana būtu īsta bauda

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Latvieši ir tradīcijām bagāta tauta, kas augstu vērtē arī savas dzimtenes svētkus. Kā vieni no latviskākajiem jāmin Jāņi, kuros ik gadu dodamies pie dabas un kurinām ugunskuru, ēdam ķimeņu sieru, dzeram alu un vienojamiem kopīgās dziesmās un dejās. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir piemeklējis dažādus īpašumus Latvijā, kuros vasaras saulgriežu tradīciju godināšana būtu īsta bauda.

Skaists īpašums ar diviem dīķiem Ķekavā

Uz 12,14 hektārus lielā iekoptā zemesgabala Ķekavā atrodas māja, saimniecības ēka, pagrabs un divi dīķi. Tā ir īsta miera oāze, ko no visām pusēm ieskauj koki. Dzīvojamās mājas pirmajā stāvā ir plaša viesistaba ar kamīnu, nodalītu virtuves zonu, kabinetu, diviem sanmezgliem un tehnisko telpu. Otrajā stāvā izvietotas četras guļamistabas, balkons un vannas istaba. Iekoptajā īpašumā ir arī omulīga koka terase ar skatu uz dīķi, šūpoles un ārkārtīgi lieli plašumi, kur nodarboties, piemēram, ar dažādām sporta aktivitātēm.

Aplūko īpašumu Ķekavā!

Foto: Arco Real Estate

Ekoloģiska koka māja pie Lielupes

Klusā ciematā Babītes novadā pie Lielupes slejas ekoloģiska frēzbaļķu koka māja, kuru raksturo kantrī stils. Arī tās interjerā dominē koks, radot latvisku auru. Dārza svētkus šeit var veiksmīgi organizēt gan uz terases vai balkona, gan īpašumā esošajā pirtī. Par viesu transportlīdzekļu novietošanu nebūs jāraizējas, jo pie mājas ir bruģēts stāvlaukums trīs automašīnām. Teritorija ir bagāta ar dažādiem ziediem, dekoratīvajiem augiem un augļu kokiem, kas īpašumam piešķirt papildu krāšņumu.

Aplūko īpašumu pie Lielupes!

Foto: City24.lv

Piejūras atpūtas māja Saulkrastos

Pašā Saulkrastu centrā 1. līnijā atrodama īsta piejūras pērle. Mērojot vien 260 metrus, ir iespēja atveldzēties jūrā vai baudīt mierpilnu pastaigu. Īpašuma teritorija ir labiekārtota, un tajā ir ne vien dzīvojamā, viesu un pirts māja, bet arī āra baseins un sava zivju kūpinātava, kas kopumā veido pilnīgas atpūtas iespējas.

Aplūko atpūtas māju Saulkrastos!

Foto: City24.lv

Neliels iekopts īpašums Garciemā

Brīnišķīgu atpūtu nodrošinās neliels, taču ļoti jauks un skaists īpašums Garciemā. Pastaigas attālumā ir iespēja baudīt jūras šalkoņu, savukārt piemājas teritorijā – iekoptā dārza, augļu koku un krūmu krāšņumu. Dzīvojamās mājas plānojums paredz viesistabu, kas savienota ar virtuvi, 3 guļamistabas, dušas telpu ar tualeti, vannas istabu, pirti (saunu un krievu), tehnisko telpu, palīgtelpu un garāžu.

Aplūko īpašumu Garciemā!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu