Kalnciema kvartālā jūlijā norisināsies «Street Food» gardēžu festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Šogad Kalnciema kvartāla «Street Food» festivāls norisināsies 4., 11., 18. un 25. jūlijā katru trešdienu no plkst. 18.00 līdz 23.00, katru reizi piesaistot arvien jaunus dalībniekus un priecējot ar garšu pārsteigumiem.

Jūlijā ar starptautisku virtuvi priecēs viens no Rīgas restorānu grandiem «International», pie kuriem varēs nobaudīt gan kaut ko tik ekskluzīvu kā Kamčatkas krabi, gan Latvijai tradicionālākus ēdienus. Būs arī iecienīti burgeru profesionāļi «Steiku Haoss», kā arī daudzu jūras velšu cienītāju iemīļoti «Fans of Oyster».

«Street Food» pasākumos būs iespēja nogaršot arī eksotiskus ēdienus – populāro Taizemes saldējumu pie puišiem no «Rullējums» un Taivānas bao maizītes pie «Bao Bun», savukārt havajiešu tradicionālo ēdienu pokē piedāvās «Pokē Riga» un «Raunas dārzs». Meksikāņu virtuves garšas aicināti iepazīt ar «El Santo X» un Āzijas gastronomisko kultūru kopā ar pirmo indiešu restorānu Latvijā «Indian Raja». Par plašu Itālijas mazo vīna darītavu vīna piedāvājumu rūpēsies Kalnciema kvartāla Vīnu veikals.

Paralēli pasākumam tiks padomāts arī par ģimenēm ar bērniem. «Street Food» pasākumu laikā kopā ar «Brīnumaino gaisa kuģu darbnīcu» interesenti būs aicināti darināt gaisa kuģus no papīra, koka skaliņiem un lina aukliņām. Apmeklētāju noskaņojumu uzlabos DJ Al Viss un Dj DirtyTRZ, kā arī pirmo reizi Kanciema kvartāla «Street Food» festivālā būs dzirdams noslēpumaino šveiciešu un latviešu Dj duo Levi&Strauss.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Festivāla organizatori aicina pasākumu apmeklēt arī ar suņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu