Amerikāņu dziedātājai atkal gadījusies pikanta neveiksme ar apģērbu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM images/GSI media/Vida press

Populārā amerikāņu dziedātāja Holzija (Halsey) jeb Ešlija Nikolete Frangipeina, kura dzirdama arī Latvijas radio viļņos, atkal piedzīvojusi apkaunojošu mirkli paparaci priekšā.

11. martā 23 gadus vecā popzvaigzne kopā ar savu mīļoto vīrieti, reperi G-Eazy, bija devusies uz «iHeartRadio» mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju. Kāpjot ārā no lielā spēkrata, viņas īsā kleitiņa atklāja vairāk, nekā pienāktos.

Līdzīgā situācijā Holzija nonāca februārī «amfAR Gala» pasākumā Ņujorkā.

Kā jau ziņots, britu dziedātājs Eds Šīrans svētdien «iHeartRadio» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā atzīts par gada izpildītāju, savukārt sieviešu konkurencē tādu pašu balvu saņēma Teilore Svifta.

Divas balvas saņēma arī jaunā repa zvaigzne Kārdija Bī (Cardi B). 2014. gadā izveidotā balva tiek pasniegta par panākumiem globālajā tīmeklī, digitālajā vidē.

Par gada dziesmu pasludināta Eda Šīrana «Shape Of You», par gada rokgrupu «Metallica», savukārt par labāko hiphopa mākslinieku - Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu