Vai vari iedomāties, ka laivu var vadīt ar ūdensmotociklu? Izrādās – var! Un kā vēl!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Balticwaveboat is oficiālais laivu ražotāja Sealver pārstāvis Baltijā. Sealver laivas tiek ražotas Francijā, tas ir roku darbs no sākuma līdz beigām. Laivas ir vadāmas ar ūdensmotociklu, tām nav atsevišķa motora – atliek vien iebraukt laivas aizmugurējā daļā, nofiksēt un vadīt laivu, sēžot uz ūdensmotocikla.

Pievienošanās pie laivas jeb iebraukšana tajā ir pavisam vienkārša un aizņem 30 sekundes. Laivas vadīšana ir ļoti ērta un neprasa iepriekšējas zināšanas. Sakarā ar to, ka laiva tiek vadīta ar ūdensmotociklu, tās lielākais pluss ir manevrētspēja – to var ērti pietauvot krastam, apgriezt pa 360 grādiem dažās sekundēs. Kamēr ģimene vai draugi uz laivas pusdieno vai sauļojas, cits var izbaudīt tikai ūdensmotociklu, izbraucot no laivas. Wave boat ir divi vienā - laiva un ūdensmotocikls, kas palīdz izbaudīt ūdensatrakcijas vai laisku izbraucienu vairākām personām vienlaicīgi.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd pieejami pieci laivu modeļi ar iespējamiem dažādiem aprīkojumiem:

WB444 laiva ir viegla, ērta, kompakta un superreaktīva, kas ir ideāli piemērota sportistiem un uz tās var atrasties pieci cilvēki.

WB525 ir atpūtas laiva, kura var pārvadāt sešus cilvēkus, tā ir paredzēta gan ģimenes izbraucienam, gan makšķerēšanai, gan izbraucienam vienatnē. Tās lielākais pluss ir ērtie zviļņi laivas aizmugurē un galds laivas priekšgalā, kas pārveidojams par sauļošanās gultu.

Foto: Publicitātes foto

WB656 ir visiespaidīgākā laiva tās dizaina, komforta un drošības dēļ. Tā spēj pārvadāt septiņus cilvēkus. Laivai ir plašs priekšgals, kur galds ir pārveidojams par sauļošanās gultu, sauļošanās zvilnis laivas aizmugurējā daļā. Uz klāja ir iespējams noskaloties zem dušas.

Foto: Publicitātes foto

WB 575 un WB 626 ir gumijas laiva ar stiklšķiedras pamatu, kas ir ļoti viegla un praktiska jebkurai laivošanas vietai. Pateicoties gumijas malām, tā spēj uzņemt pat astoņus līdz desmit pasažierus.

Sealver laivas ir savienojamas ar visiem Yamaha, Seadoo (izņemot Spark) un Kawasaki Ultra and 15F ūdensmotocikla modeļiem. Ir speciāli treileri, ar kuru vienlaicīgi var transportēt laivu ar ūdensmotociklu.

Sīkāku informāciju variet uzzināt mūsu mājas lapā

vai jautājot mums: info@balticwaveboat.com

Sekojiet mums līdzi Facebook un Instagram balticwaveboat.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu