Lauris Reiniks rāda, ko iemācījies Losandželosas aktieru skolā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju TV personība un dziedātājs Lauris Reiniks (38) sociālajā tīklā «Instagram» dalījies ar video, kurā redzams viņa mēģinājumu process, gatavojoties kādas lomas attēlošanai aktieru skolā Losandželosā.

«Kad mamma Nora ir lasītāja, ainas treniņa partnere, mīļākā un stāvoklī. Labākā lasītāja un palīdze mājās jau gadiem,» savas aktivitātes komentē multimākslinieks.

Kā zināms, Reiniks nesen atkal devās uz Losandželosu, lai pilnveidotu savas aktiermākslas prasmes. «Patīkamais ir jāapvieno ar lietderīgo. Un to es daru. Prieks atgriezties TV un kino aktierskolā, kur es savulaik iemācījos visvairāk. Lai gan tā nav mana ikdiena, aktieru lietas un aktiermeistarība man ļoti patīk un ir tuvas jau no bērnības. Vairāk nekā mūzika un šovu vadīšana. Un trenēties pie Holivudas labākajiem pasniedzējiem ir bauda un kaifs. [..] Lai nepazustu prasmes, ir vai nu tas jādara nemitīgi strādājot, vai trenējoties. Jebkurā jomā. Galvenais ir neatslābt un darīt to, kas tev patīk!» par savu kārtējo ceļojumu pāri okeānam sociālajos tīklos stāsta Reiniks.

Sunday in the nature. Loved it. #descansogardens #california #nature #springtime

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu