LFF sekmīgi pārtraukusi darba attiecības ar Starkovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Futbola federācijas (LFF) izpilddirektors Edgars Pukinsks un LFF prezidents Kaspars Gorkšs
Latvijas Futbola federācijas (LFF) izpilddirektors Edgars Pukinsks un LFF prezidents Kaspars Gorkšs Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs un ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks trešdien, 27. jūnijā, prezentēja LFF valdei galvenos attīstības mērķus un prioritātes vadībai uzticētajam darba periodam līdz 2020. gada aprīlim. Tāpat sekmīgi pārtrauktas darba attiecības ar bijušo nacionālās komandas galveno treneri Aleksandru Starkovu, ziņo LFF mājaslapa.

Stiprinot pozitīvas LFF reputācijas veidošanos, par prioritāti vadība pozicionē darbu pie intereses par futbolu Latvijā veicināšanas, ar futbolu nodarbojošos skaita pieauguma, labas pārvaldības principu ieviešanas un ieņēmumu pieauguma nodrošināšanas. Minēto segmentu attīstības iestrādnes veiktas jau kopš Latvijas futbola attīstības stratēģijas 2017.-2024. gadam apstiprināšanas.

Pašreizējai LFF vadībai uzticētajos nepilnajos divos darba gados galvenie mērķi ir Latvijas nacionālās izlases un Virslīgas čempionāta spēļu apmeklējuma pieaugums, kā arī LFF digitālo platformu sekotāju skaita izaugsme.

Konkrēts ar futbolu nodarbojošos skaita pieaugums tiek nosprausts gan starp zēniem, gan meitenēm, kompleksi šajos segmentos arī pilnveidojot pašmāju sacensību struktūru, stiprinot Latvijas nacionālās izlases zīmolu, attīstot infrastruktūru, reģionālos futbola centrus un futbola klubus.

«Organizācijai ir jātiecas uz savas iekšējās vides sakārtošanu un pilnveidošanu, lai darbs pie piedalīšanās un iesaistes attīstības futbolā būtu maksimāli iedarbīgs. Būtiska ir papildu finansiālo līdzekļu nodrošināšana, esošo līdzekļu optimizēšana un jaunu finanšu avotu apgūšana,» pauž LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.
Noslēdzoties LFF vadības pārrunām ar iepriekšējo Latvijas nacionālās futbola izlases galveno treneri Aleksandru Starkovu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu, puses vienojušās par darba attiecību pārtraukšanu un līgumā paredzētās kompensācijas izmaksāšanu pilnā apmērā ar izmaksu grafiku.

LFF valde pilnvarojusi federācijas prezidentu Kasparu Gorkšu slēgt attiecīgu vienošanos ar Starkovu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu un kompensācijas izmaksu, kas paredz kompensācijas izmaksas pārtraukšanu gadījumā, ja Starkovs attiecīgajā termiņā stāsies darba attiecībās ar kādu uzņēmumu vai organizāciju ar noteiktiem finansiālajiem nosacījumiem.

Pēc izmaiņām LFF vadībā valde trešdien apstiprināja jauno sastāvu komisijai, kas ir atbildīga par LFF biedru kandidātu un biedru kandidātu pretendentu izvērtēšanu. Komisijas sastāvā iepriekšējo LFF ģenerālsekretāru Jāni Mežecki tās vadītāja postenī nomainījis LFF prezidents Kaspars Gorkšs, bet pārējais komisijas sastāvs paliek nemainīgs – Dainis Kazakevičs, Artūrs Saļņikovs, Arturs Gaidels un Andris Treimanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu