Fotostāsts: labākie kadri no pasaules rallijkrosa čempionāta posma Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Aizvadītajās brīvdienās Biķernieku komplekso sporta bāzi, Mežciemu un tuvējo apkārtni pierībināja 600 zirgspēkus spēcīgo, pasaules rallijkrosa čempionātā startējošo «superkāru» motori.

Divas dienas ilgušo cīņu izskaņā par pasaules rallijkrosa čempionāta Latvijas posma un priekšlaicīgi arī par 2017.gada čempionu kļuva zviedrs Johans Kristofersons no Volkswagen vienības. No abiem latviešiem, kuri startē līdzās planētas ātrākajiem rallijkrosistiem, Biķerniekos labāk veicās Jānim Baumanim no STARD vienības, kurš iekļuva finālā un izcīnīja piekto vietu. Reinis Nitišs savā EKS komandas Audi S1 sacensības beidza ar sesto vietu savā pusfināla braucienā.

Lai arī čempionāta uzvarētājs ir zināms, čempionāts vēl nav beidzies. Jau pēc pusotras nedēļas rallijkrosa armāda dosies uz Esteringu Vācijā, bet sezonu noslēdzošais posms tiks aizvadīts no 10. līdz 13. novembrim netālu no Keiptaunas Dienvidāfrikā.

Var piebilst, ka pēc 10 posmiem čempionāta uzvarētājam Kristofersonam ir 271 punkts. Tuvākais sekotājs ar 209 punktiem ir viņa komandas biedrs Peters Solbergs, bet trešajā pozīcijā ar 204 punktiem atrodas Matiass Ekstroms no EKS vienības. Jānis Baumanis tikmēr ieņem 12 pozīciju, jo šosezon iekrājis 77 punktus, bet Reinis Nitišs atrodas 14.vietā ar 64 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu