Pasūtītas izmēģinājuma epizodes seriāla «Troņu spēles» priekšstāstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

ASV televīzijas kanāls HBO ir pasūtījis izmēģinājuma epizodes jaunām sērijām pasaules slavenajam seriālam «Troņu spēles» («Game of Thrones»), kas būs priekšstāsts par notikumiem, kas risinājušies tūkstošiem gadu pirms esošā seriāla stāsta.

Kā vēsta kanāls, jaunās seriāla sērijas stāstītu par Balto staigātāju patieso izcelsmi, Sienas izveidošanu un Septiņu valstību noslēpumiem. «Tas nebūs stāsts, ko mēs domājam, ka zinām,» teikts paziņojumā.

HBO nesniedza informāciju par konkrētu laiku, kad epizodes varētu tikt uzņemtas, jo, kā iepriekš intervijā norādīja kanāla programmēšanas direktors Keisijs Bloijs, šobrīd prioritāte ir pēdējās «Troņu spēles» sezonas producēšana, un kanāls būs gatavs «pieķerties» priekšstāstam «vismaz gadu» pēc jaunās sezonas noslēguma.

Seriāla astotā un pēdējā sezona tiks publiskota 2019. gada vasarā.

Zināms, ka vēl nenosaukto priekšstāstu veidos britu scenāriste Džeina Goldmena ar autoru Džordžu R.R. Martinu, kura grāmatas «Ledus un uguns dziesma» ir seriāla stāsta pamatā.

Seriāls «Troņu spēles» ir ieguvis vairākas «Emmy» balvas un ir visu laiku skatītākais televīzijas seriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu