Krespo: Mesi nevajag Pasaules kausu, lai kļūtu par visu laiku labāko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Lionelam Mesi nav nepieciešams izcīnīt Pasaules kausu, lai viņš tiktu dēvēts par visu laiku labāko futbolistu, intervijā portālam BBC atzinis bijušais Argentīnas izlases uzbrucējs Ernans Krespo.

30 gadus vecais Mesi savas karjeras laikā ir izcīnījis 32 titulus 14 gadu laikā, pārstāvot Spānijas grandu «Barcelona».

Krespo intervijā izteicās, ka daudzi atmiņā paliekoši spēlētāji nekad nav izcīnījusi Pasaules kausu, taču tas viņu varējumu un iespēto laukumā nemazina. Bijušais Argentīnas izlases uzbrucējs uzskata, ka, pat ja Mesi šogad neizcīnīs Pasaules kausu, tas nemazinās viņa vērtību un iespēju saukt sevi par visu laiku labāko.

«Cik daudz lielisku spēlētāju neizcīnīja Pasaules kausu? Neatceros, ka Mišels Platinī vai Johans Kruifs to būtu izdarījis,» atzina Krespo.

2018. gada Pasaules kauss ir Mesi ceturtais finālturnīrs. Labākais sasniegums ir 2014. gada fināla sasniegšana, taču 2010. un 2006. gadā komanda izstājās ceturtdaļfinālā.

Neskatoties uz to, vai Mesi izcīnīs Pasaules kausu vai ne, ir jānovērtē viņa iespētais laukumā.

«Viņš ir viens no labākajiem futbolistiem vēsturē. Ja cilvēkiem patīk futbols, tad viņiem ir jāciena Mesi,» sacīja Krespo.

Ernans Krespo savas karjeras laikā kopā ar Argentīnas izlasi piedalījās 64 spēlēs, kuru laikā guva 35 vārtus. Argentīnas izlasi viņš pārstāvēja laika posmā no 1995. līdz 2007. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu