Ramoss: Mums ir nepieciešams uzlabot sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MICHAEL SOHN / TT NYHETSBYRÅN

Pēc izcīnītā neizšķirta 2:2 (1:1) spēlē pret Marokas izlasi Spānijas izlase no B apakšgrupas izkļuva kā pirmās vietas īpašniece, taču komandas sniegums ne tuvu nav no pārliecinošākajiem, to atzīst arī viens no komandas līderiem Serhio Ramoss, ziņo spāņu mediji.

Tieši Ramoss bija viens no visvairāk kritizētajiem spēlētajiem pēc spēles, jo tieši viņa kļūdu dēļ Marokas izlase guva abus vārtus. Pats Ramoss arī atzina, ka viņam ir nepieciešams uzlabot savu sniegumu, kā arī komandai ir jārāda pārliecinošāka spēle laukumā.

«Esmu pirmais, kurš atzīst savas kļūdas, mums ir nepieciešams spēlēt pārliecinošāk tieši aizsardzībā. Mums katram ir jāpaskatās uz sevi, nedrīkstam vainot trenera maiņu, jo paši saprotam, ka tā nav patiesība,» atzina Ramoss.

32 gadus vecais Madrides «Real» futbolists atzinīgi vērtēja jauno video atkārtojuma tehnoloģiju ieviešanu futbolā.

«Jaunā tehnoloģija saka patiesību brīžos, kad tā ir vajadzīga. Varbūt tā atņem spēles patieso skaistumu, bet tas ir tā vērts,» sacīja Ramoss.

Ramoss Spānijas izlasi pārstāv kopš 2005. gada, kopumā viņš ir aizvadījis 154 spēles, kuru laikā guvis 13 vārtus. Kopā ar Spānijas izlasi viņš ir izcīnījis 2008. un 2012. gada Eiropas čempionāta zelta medaļas, kā arī 2010. gadā triumfēja Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu