Valters Frīdenbergs par cīņu ar vēzi: Šobrīd ir kārtējais gaidīšanas režīms

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Nitāls/LETA

Tautā iemīļotais mūziķis un TV personība Valters Frīdenbergs pēc atgriešanās no Vācijas Šaritē klīnikas Latvijā uzreiz ķēries pie darba, piedaloties pasākumu vadīšanā. Intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» dziedātājs pastāstīja, kas viņu gaida tuvākajā nākotnē.

«Vācijā ir izdarīts tas, ko mediķi bija plānojuši izdarīt ar šiem ķīmijterapijas kursiem un cilmes šūnu terapiju, tādēļ šobrīd ir kārtējais gaidīšanas režīms aptuveni līdz jūnija vidum vai beigām, kad tepat Latvijā būs jāveic lielās pārbaudes. Tikai tad arī būs zināms, cik veiksmīga ir bijusi ārstēšana, vai par visiem simt procentiem vai nedaudz mazāk. Mēs domājam tikai labas domas. Protams, viss iet uz priekšu un uz labo pusi,» izdevumam atklāja mūziķis.

Kā jau ziņots, 2016. gadā, veicot veselības pārbaudes, Frīdenbergam tika atklāts vēzis. Viņam tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr pērnā gada vasarā slimība atgriezās, tāpēc tika pieņemts lēmums turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu