Timma pēc ģimenes pieauguma nepalīdzēs Latvijas izlasei

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Latviešu basketbolists Jānis Timma pēc ģimenes pieauguma nepalīdzēs Latvijas valstsvienībai gaidāmajās divās 2019.gada Pasaules kausa atlases pirmā posma spēlēs, pavēstījis basketbolists.

Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra ietvaros Latvijas izlase ceturtdien viesos Stokholmā spēlēs ar Zviedriju, bet svētdien pretinieku laukumā Kijevā tiksies ar Ukrainu.

Jau iepriekš bija lielas neskaidrības par Timmas pievienošanos valstsvienībai, jo viņa ģimene bija pieauguma gaidībās, bet pirmdien viņam pasaulē nāca dēls Kristians. Basketbolists nepiedalījās pirmdien pārbaudes mačā pret Krieviju, kam Latvijas basketbolisti «Arēnā Rīga» piekāpās ar 71:79.

«Lai kā man gribētos palīdzēt saviem čaļiem šajā atlases ciklā, ģimenes apstākļu dēļ būšu spiests izlaist nākamās divas spēles. Bet es ticu, ka mūsējie spēs atvest mājās vēlamo rezultātu, un tad jau tiekamies augustā/septembrī uz nākamajām spēlēm,» savā «Instagram» profilā otrdien ierakstīja Timma.

Timma pēdējos gados bijis viens no Latvijas izlases līderiem, bet aizvadītajā sezonā viņš kopā ar vēl vienu latvieti Rinaldu Mālmani Vitorijas «Baskonia» komandā kļuva par Spānijas vicečempionu.

Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra B apakšgrupā pēc četrām kārtām Ukrainai ir trīs uzvaras, Turcija un Latvija izcīnījušas pa diviem panākumiem, bet Zviedrijai ir viena uzvara un trīs zaudējumi.

Grupas trīs labākās vienības otrajā posmā tiksies ar citas apakšgrupas, kurā ir Spānija, Slovēnija, Melnkalne un Baltkrievija, labāko trijotni, turpinājumā trim no šīm sešām izlasēm izcīnot ceļazīmes uz Pasaules kausa finālturnīru, kas 2019.gada rudenī notiks Ķīnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu