Futbola minūte – par svarīgāko Pasaules kausā vakar, šodien un rīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Futbola minūtē uzzini par svarīgākajiem notikumiem vakar, šodien un rīt FIFA 2018. Pasaules kausa izcīņā futbolā aizritējušas jau piecas sacensību dienas. Pagaidām vairākas no potenciālajām favorītēm - Brazīlija, Argentīna un Vācija - nav rādījušas pārliecinošu sniegumu, kas sola intriģējošu turnīra turpinājumu.

Pirmdien čempionātā iesaistījās talantīgā Beļģija un allaž favorītu pulkam pieskaitāmā Anglijas valstsvienība. Beļģija apliecināja savu favorītes statusu un ar 3:0 pārliecinoši apspēlēja turnīra debitanti Panamu. Savukārt Anglija kompensācijas laikā izrāva uzvaru 2:1 pār Tunisiju. Abus vārtus uzvarētājiem guva Harijs Keins.

Tikmēr Zviedrija pirmdien sīvā cīņā ar 1:0 pieveica Dienvidkoreju.

Interesanti, ka līdz šim turnīrā tiesneši nav parādījuši nevienu sarkano kartīti. Un pagaidām neviena spēle nav noslēgusies bez gūtiem vārtiem.

Visspožāk Pasaules kausa izcīņā līdz šim mirdzējusi Portugāles zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš cīņā ar Spāniju izcēlās ar trim vārtu guvumiem, tādējādi kārtējo reizi apliecinot savu izcilo meistarību. Viņš ir čempionāta labākais snaiperis. Divus vārtus guvis krievs Deniss Čeriševs, spānis Djego Kosta, Beļģijas pārstāvis Romelu Lukaku un Anglijas izlases līderis Harijs Keins.

Otrdien noslēgsies grupu turnīra pirmā kārta. Kolumbija H grupas mačā pulksten 15 spēkiem mērosies ar Japānu, dienas otrajā spēlē pulksten 18 Polija tiksies ar Senegālu, bet vakara spēlē pulksten 21 mājiniece Krievija sacentīsies ar Ēģipti, aizsākot otro kārtu grupu turnīrā. Pret veiksmīgi sacensības sākušo Krieviju spēlēt varēs arī Ēģiptes superzvaigzne Mohameds Salāhs, kurš atklāšanas spēli izlaida savainojuma dēļ.

Līdz Jāņu vakaram katru dienu tiks aizvadītas trīs spēles nemainīgos laikos pulksten 15., 18. un 21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu