«Viņas melo labāk» pievienojas jauns varonis - dānis Markus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 29. maija, vakarā «Viņas melo labāk» varoņu pulciņam pievienojas jauna seja – Markus no Dānijas. Viņa lomā iejuties Mārtiņš Upenieks.

Markus ir Marijas (Anete Krasovska) jaunais draugs, ar kuru viņa iepazinusies Anglijā, un viss liecina, ka abi jaunieši ir neprātīgi iemīlējušies. Jūtas uzplaukušas pēkšņi, abi pazīstami tikai nedēļu, bet tas puisi nav atturējis no sekošanas meitenei uz viņas dzimteni.

Jau virmo runas par kāzām, bet par nopietnu šķērsli varētu kļūt fakts, ka Marija vēl arvien ir precējusies ar Arvi (Lauris Dzelzītis), un, pazīstot Arvi, diezgan droši var paredzēt – viņš tik viegli no šīs laulības neatsacīsies. Arī Mārim būs kāds vārds sakāms par meitas izvēli, bet vai viņš stāsies ceļā meitas laimei?

Markus ir neticami gādīgs un pieklājīgs, lutinot Mariju ar tādu devu uzmanības, kādu viņa no Arvja nav saņēmusi, bet kas patiesībā slēpjas aiz gudrā un šķietami ideālā puiša pievilcīgās ārienes?

Jau vēstīts, ka seriāla sestā sezona pirmizrādi piedzīvoja 21. maijā.

Seriālā piedalās tādi aktieri kā Lelde Dreimane, Andris Bulis, Evija Skulte, Elīna Vāne, Māris Bezmers, Dita Lūriņa, Lauris Dzelzītis, Anete Krasovska, Mārtiņš Upenieks, Velta Straume, Juris Bartkevičs, Ieva Florence, Gints Andžāns, Dainis Gaidelis, Inga Tropa, Gints Grāvelis, Lauris Reiniks, Sarmīte Rubule, Liene Sebre, Edijs Zalaks, Jānis Āmanis un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu